HEERHUGOWAARD - Op 14 augustus rond 00.30 uur werd een 16-jarige jongen uit de gemeente Castricum op de Middenweg met letsel aangetroffen. Hij raakte gewond bij een steekincident die vermoedelijk even eerder plaatsvond in de nabij gelegen Bomenwijk. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het incident en komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben.


Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er een man was neergestoken. Het slachtoffer werd op de Middenweg ter hoogte van de Stationsweg in Heerhugowaard aangetroffen. Een voorbijganger verleende eerste hulp. Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de omgeving werd door de politie onderzoek gedaan. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Getuigenoproep

Wat precies de aanleiding is geweest van het incident wordt verder onderzocht. De recherche komt graag in contact met getuigen. Heeft u het incident zien gebeuren of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie doorgeven via onderstaand tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022165997