Heerhugowaard - De politie onderzoekt een geweldsincident dat zondagochtend rond 06.00 uur plaatsvond bij het Strand van Luna. Twee verdachten werden door de politie daarna opgespoord en aangehouden.

Zondagochtend even na 06.00 uur werd een vechtincident gemeld bij de politie. Hierbij zou een man met steekwapen bij betrokken zijn geweest. Hij zou twee mensen verwond hebben en hierna samen met een andere man zijn weggereden. De politie trof twee lichtgewonde personen aan, die geen aangifte wilden doen.

De politie is op zoek gegaan naar de auto met de twee verdachten erin en trof deze rijdend aan op de A7. Hier werd de auto stopgezet en middels een uitpraatprocedure werden de twee mannen door de politie uit de auto gehaald. Beide mannen werden direct aangehouden. Een van hen, een 21-jarige man uit Leerdam, bleek ernstige verwondingen in zijn gezicht te hebben. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht onder begeleiding van de politie.

De andere verdachte is afkomstig uit Vianen en 22 jaar oud. Beiden verdachten zijn inmiddels ingesloten voor nader onderzoek.

De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld en is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de toedracht van het geweldsincident.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien of andere informatie over het geweldsincident dat zich zondagochtend afspeelde bij het Strand van Luna? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Heerhugowaard via tel.nr. 0900-8844 of doet u melding via internet: https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

Liever anoniem? Belt u dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

201709802