HEERHUGOWAARD - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen weekend, in de nacht van vrijdag op zaterdag, heeft plaats gevonden op de Dirk Camphuysenstraat in Heerhugowaard.

Op de Facebookpagina van de politie Heerhugowaard meldt men:
In de nacht van vrijdag op zaterdag 6 juli 2019 omstreeks 04:00 uur zijn er twee jonge mannen mishandeld door een man en een vrouw. Dit heeft plaatsgevonden op de Dirk Camphuysenstraat in Heerhugowaard. De twee mannen liepen samen met 2 meisjes vanaf het Coolplein en waren net de rotonde overgestoken naar de Dirk Camphuysenstraat. Toen hebben zij iets geroepen naar een vrouw die hen voorbij fietste. De vrouw is verderop gestopt en vervolgens is er een man naar haar toe gekomen op een fiets. Daarna zijn de twee jongens door deze man en vrouw ernstig mishandeld.

De vrouw zou mogelijk blond haar met krullen hebben en opvallende (panter)print kleding hebben gedragen, de man zou mogelijk donker haar hebben en donkere kleding hebben gedragen. Beide werden ongeveer 30 jaar geschat.

Bent u getuige geweest, heeft u deze mensen gezien of weet u wie dit gedaan zouden kunnen hebben dan wordt u verzocht contact op te nemen met de Basisteam Recherche van Heerhugowaard via het nummer 0900-8844. Wilt u liever melding doen via meld misdaad anoniem dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0800-7000 en noemt u dan het mutatienummer 2019132063.