HEERHUGOWAARD - Op woensdagavond 7 juni omstreeks 23:15 uur heeft een bewoonster aan de Donge te Heerhugowaard een insluiper overlopen in haar woning.


Bewoonster haar vriend werd kort voor de insluiping in zijn auto door een tweetal onbekende mannen met een vuurwapen bedreigd. Een derde verdachte is hierop de woning binnengegaan, waarop deze de vrouw bedreigde. Nadat de vrouw begon te gillen, zijn de verdachten op de vlucht geslagen. Zij zouden er vandoor zijn gegaan in een licht gekleurde auto.

Getuigenoproep

De politie vraagt om uw hulp en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over dit voorval. Het kan gaan om informatie die direct betrekking heeft op het incident, maar ook andere achtergrondinformatie waarvan men denkt dat dit van belang kan zijn voor het onderzoek. Is u voorafgaande of vlak na dit incident iets verdachts opgevallen neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of maak gebruik van bijgevoegd contactformulier. Liever anoniem dan via 0800-7000

Camerabeelden

Het rechercheteam is daarnaast ook op zoek naar camerabeelden. Mocht u beelden denken te hebben die verband houden met genoemde overval, kunnen deze worden geüpload via de website van de politie.

2017117111