HEERHUGOWAARD - Op 1 november 2007 opende er op de KPC de Bazelweg in Heerhugowaard een uniek kinderdagverblijf met de naam Fun4Kids. Deze week bestaat het filiaal in Heerhugowaard 10 jaar en dus is het tijd voor een feestje. Niet zomaar een feestje… nee … het wordt een heel feestjaar!

Kinderdagverblijf Fun4Kids bestaat uit twee vestigingen.

Op 1 November 2007 is het filiaal in Heerhugowaard geopend en precies een jaar later, op 1 november 2008, werd er een tweede vestiging in Schagen geopend.

Fun4Kids heeft daarom bedacht om van 1 november tot 1 november een speciaal feestjaar te maken. Het begon allemaal met een paar kinderen, maar inmiddels zijn in Heerhugowaard de drie ruime, op leeftijd ingedeelde, groepen gevuld met baby’s, dreumesjes en peuters.

Door het kleinschalige, de ruime groepen, het vaste team en de unieke activiteiten die Fun4Kids aanbiedt is het sowieso al iedere dag een feestje voor de kinderen en hun ouders maar dit zal het komende jaar nog specialer worden. Op 1 november denken de leidsters even niet aan het gezonde voedingsbeleid waar Fun4Kids mee werkt maar is het tijd voor taart en andere lekkere en gezellige dingen.

Via de facebookpagina https://www.facebook.com/kinderdagverblijffun4kids/ zullen de feestelijke activiteiten aangekondigd worden, zo komen er verschillende prijsvragen, loterijen, workshops, thema-avonden en natuurlijk het grote 10 jarig bestaan feest.

Ook is Fun4Kids benieuwd naar de kinderen die 10 jaar geleden begonnen bij Fun4Kids.