HEERHUGOWAARD - Deze week vindt er het biljarttoernooi plaats om het kampioenschap van Heerhugowaard en omstreken in bar-dancing Marlène te Heerhugowaard centrum.

Het biljarttoernooi, georganiseerd door Keu-ze ’93 vindt voor de 24ste keer plaats.

Een traditie waar we mee verder kunnen want het biljarttoernooi heeft voor dit jaar 180 deelnemers mogen begroeten! Dit laat zien dat de biljartsport nog steeds leeft in Heerhugowaard en omstreken! Het toernooi kent een open karakter dat wil zeggen dat een deelnemer geen lid meer hoeft te zijn van een biljartvereniging. Een ieder die wel eens een keu heeft vast gehouden mag mee doen.

Keu-ze 93 is communicatief ook met zijn tijd meegegaan. Het toernooi is ook te volgen op de website www.Keuze93.nl en via facebook Keuze ’93. Op de website vindt u allerlei informatie en worden de actuele uitslagen van het toernooi op geplaatst.

Schroom niet als toeschouwer om deze week eens een kijkje te nemen in de biljarttempel van bar-dancing Marlene en wie weet staat u volgend jaar bij de 25ste editie ook met een keu in uw handen om een balletje te stoten!

De G- biljarters zijn dit jaar ook weer van de partij, zij behoren inmiddels tot de vaste kern van de deelnemers. Als waardering voor hun jarenlange deelname hebben twee G- biljarters van biljartclub De Reiger en De Dreef het biljarttoernooi op passende wijzende geopend door het trekken van de acquitstoot.

Het biljarttoernooi vindt plaats vanaf 3 t/m 8 april waarin op zaterdag de finalewedstrijden plaatsvindt. Maar bovenal staat de sportiviteit en de gezelligheid centraal om deze week te doen slagen!