HEERHUGOWAARD- Een van de grotere ondernemersverenigingen in Holland boven Amsterdam is de Bedrijfskring Heerhugowaard. Bij de oprichting in 1981 telde Heerhugowaard 30.000 inwoners, nu 60.000! Heerhugowaard werd de stad van kansen voor nieuwe en bestaande bedrijven die gingen uitbreiden in bedrijfsactiviteiten, werkplekken en exportmarkten. Veel bedrijven in Heerhugowaard zijn internationaal georiënteerd.

De Bedrijfskring Heerhugowaard heeft een actief bestuur bestaande uit 7 leden en enthousiaste commissieleden in de evenementencommissie en in de commissie Bedrijventerreinen.

Een aantrekkelijk jaarprogramma nodigt de leden uit om elkaar regelmatig te ontmoeten, kennis uit te wisselen en zaken te bespreken. Het bestuur behartigt de belangen van de leden door in gesprek te zijn met de gemeente. Via de Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar e.o. (FBA) wordt er met de provincie overleg gevoerd over regionale zaken, zoals de N242 en de spoorverbinding. De Bedrijfskring Heerhugowaard, voor en door ondernemers die de regio een warm hart toedragen!

Meer weten? www.bkhhw.nl of info@bkhhw.nl.