HEERHUGOWAARD - Route 65, dé culturele route voor de 65-plusser in Heerhugowaard, is de afgelopen maanden uitgebreid met een enthousiast vrijwilligersteam. Dit team is speciaal in het leven geroepen om mensen te begeleiden bij een bezoek aan Cool. Het Route 65-team gaat, indien gewenst, bij de mensen langs om meer te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten in Cool. Om voor steeds meer mensen iets te kunnen betekenen, is Cool op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam.

Cool organiseert meerdere keren per jaar Route 65: een maand lang een ‘culturele route’ met lezingen, films, concerten, workshops, voorstellingen en culinaire ontmoetingen rondom een landenthema. De eerstvolgende editie van Route 65 vindt plaats in februari 2017 en staat in het teken van Rusland.

Koffieochtenden

In de periodes tussen de verschillende routes, is er gelegenheid om tijdens koffieochtenden in gesprek te gaan met andere bezoekers en kennis te maken met Cool en Route 65. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men herinneringen ophalen of genieten van prachtige live muziek. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op donderdag 15 december, tussen 10.00 en 11.00 uur in het café van Cool. De ochtenden zijn kosteloos en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Deelnemen

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij Route 65 en wilt u zich inzetten voor Heerhugowaardse senioren? Of wilt u graag deelnemen aan Route 65 en de koffieochtenden, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u het liefste activiteiten samen met iemand anders? Stuur dan een mail naar route65plus@coolkunstencultuur.nl of bel 072 534 7662 en vraag naar Sanne Smienk.

Samenwerkingspartners
Route 65 wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, MET Welzijn Heerhugowaard, de Pieter Raat Stichting en de Hugo Hopper.