HEERHUGOWAARD - Deze week ‘binqelt’ Cryolipolysekliniek Heerhugowaard in Middenwaard. De intrigerende naam geeft weer waar het om draait bij deze jonge onderneming: het verwijderen van ongewenst, plaatselijk vet. Een methode die in Amerika al veelbelovende resultaten heeft laten zien en sinds enige maanden door de Heerhugowaardse kliniek naar Nederland is gehaald. 

“Soms heb je vet op plaatsen waar je het liever niet ziet. Vaak gaat het dan om bijvoorbeeld buikvet of vet op de heupen of bovenbenen en -armen. En ook al doe je nóg zo je best om af te vallen, juist op die plekken lijkt het vet wel het meest hardnekkig te zijn”, aldus Annemarie van Beest van de Cryolipolysekliniek. “Tot nu toe was je dan aangewezen op liposuctie. Een heftige chirurgische ingreep. En dan zwijg ik nog over de kosten. Met Cryolipolyse hebben we een methode in handen die op alle fronten veel minder ingrijpend is, met nagenoeg dezelfde resultaten.”

Wat de methode precies inhoudt en hoe het eruit ziet, is deze week bij Binqel voor iedereen te zien. Op vrijdagmiddag 10 februari om 14.00 uur wordt de methode zelfs live gedemonstreerd. En wie tijdens deze week besluit een behandeling te boeken, ontvangt een kortingsbon van € 25,- op een behandeling.

Binqel is een slimme combinatie van een beursstand en een winkelruimte. (Startende) ondernemers en organisaties brengen tijdelijk hun vaak vernieuwende producten en/of diensten onder de aandacht bij het winkelend publiek.  Zij gebruiken de ruimte als expo, showroom, proeflokaal, demonstratieruimte, galerie, podium, studio, pop-up shop of branded store. In Heerhugowaard vindt u Binqel in winkelcentrum Middenwaard  (entree Stadsplein).

Info: www.cryolipolysekliniekheerhugowaard.nl en www.binqel.nl.