HEERHUGOWAARD - Liefhebbers van fotografie maar ook enthousiaste gebruikers van Social Media kunnen deze week hun hart ophalen bij Binqel. Vanaf vandaag, 28 februari 2017 tot en met zaterdag 4 maart 2017 Binqelt Daniël Vos Fotografie in de Heerhugowaardse vestiging in Middenwaard.

Op de foto

Daniël Vos zetelt normaal gesproken in Broek op Langedijk maar benut deze week om iedereen kennis te laten maken met een deel van zijn portfolio. Maar dat niet alleen: je kunt ook ‘op de foto’. Daniel: “Speciaal deze week maak ik gratis een social media profielfoto van iedereen die binnenkomt en Daniël Vos Fotografie een like geeft op Facebook. Ook is het mogelijk om een paar portretten te maken van kinderen. Deze kunnen later besteld worden via de website. Ook aan deze mini-fotoshoot zijn geen kosten verbonden en is er geen verplichting om te bestellen”.

Uitleg camera

Natuurlijk is een praatje ook gezellig. Misschien snap je je camera niet helemaal en wil je een korte uitleg? Neem hem mee! Daniël legt het je graag uit. Wil je een foto in een bepaald formaat hebben? kom langs en hij helpt je!

Vrijdag is Daniël overigens pas voor een persoonlijk consult beschikbaar vanaf 16.00 uur.

Binqel is een slimme combinatie van een beursstand en een winkelruimte. (Startende) ondernemers en organisaties brengen tijdelijk hun vaak vernieuwende producten en/of diensten onder de aandacht bij het winkelend publiek. Zij gebruiken de ruimte als expo, showroom, proeflokaal, demonstratieruimte, galerie, podium, studio, pop-up shop of branded store. In Heerhugowaard vindt u Binqel in winkelcentrum Middenwaard (entree Stadsplein).

Meer info: www.danielvos.nl en www.binqel.nl