HEERHUGOWAARD - Wil jij graag een zomerse fotoshoot? Leren hoe je de beste foto’s maakt met een vlogcamera of smartphone? En tegelijk ook kans maken op dé vlogcamera Canon G7X of de smartphone Samsung S8? Dat kan! De Instagram influencer Groovypat en MediaMarkt Heerhugowaard slaan de handen ineen en komen zaterdag 29 juli en zondag 30 juli met een unieke fotoshoot in de winkel. Groovypat is een fotograaf die gespecialiseerd is in professionele foto’s maken met vooral smartphones. Door zijn indrukwekkende foto’s heeft hij meer dan 50.000 fans op Instagram. Ben je geïnteresseerd? Kom dan het weekend langs. De deelname is gratis en er is geen inschrijving nodig.

Fotoshoot met tips & tricks

Groovypat verzorgt de fotoshoots het gehele weekend bij MediaMarkt Heerhugowaard. Op zaterdag zal Groovypat de foto’s maken met de Samsung S8 en hierbij tips & tricks geven hoe je met een smartphone de mooiste foto’s maakt. Op zondag gaat Groovypat foto’s maken met de Canon G7X en hij geeft hierbij tips & tricks hoe je met een vlogcamera de beste foto’s maakt. Na het maken van de foto’s krijg je de leukste foto mee op fotopapier en daarbij zijn alle gemaakte foto’s online terug te vinden.

Winactie
Met deelname aan de fotoshoot maak je ook kans om de fabuleuze Canon G7X of de Samsung S8 met superieure fotocamera te winnen. Hoe maak je hier kans op? Kom zaterdag 29 juli of zondag 30 juli naar MediaMarkt Heerhugowaard, maak in samenwerking met Groovypat de meest originele & creatieve zomerfoto, deel de foto voor 6 augustus op Instagram onder #Samsung, #Canon, #Mediamarkt_Heerhugowaard, #Groovypat en volg MediaMarkt_Heerhugowaard & Groovypat op Instagram. De winnaars worden 12 augustus via Instagram van MediaMarkt Heerhugowaard bekendgemaakt.

Wil je meedoen met de zomerse fotoshoot? Tips & tricks krijgen van Groovypat? En ook nog kans maken op mooie prijzen? Kom dan zaterdag 29 juli of zondag 30 juli naar MediaMarkt Heerhugowaard. Voor meer informatie: www.mediamarkt.nl/heerhugowaard of www.instagram.com/mediamarkt_heerhugowaard/.