OBDAM - Zoals ieder jaar organiseert Gymnastiekvereniging Victor Obdam de dag na de kerstdagen de jaarlijkse flessenactie. Dit jaar dus op 27 december.

Alle kinderen van de dinsdaggroepen, Aerial Dancing, Free Running en alle andere kinderen die willen helpen, verzamelen om 10:00 bij de gymzaal in Obdam. Hier wordt iedereen ingedeeld om daarna op pad te gaan om lege statiegeldflessen op te halen.

Wie deze dag niet thuis is kan de flessen bij de voordeur klaar zetten. De flessen worden verzameld in de schuur bij Jan Langen aan de Burgemeester de Boerlaan 10.

Het is ook mogelijk om alle lege statiegeldflessen in de gymzaal af te geven. In de hal staat een krat. De flessen worden geteld en later ingeleverd bij de Deka Markt in Obdam. De doppen zijn voor Stichting Hulphond.

De opbrengst van de flessenactie is voor de vereniging. Deze actie is van Victor Obdam is onder meer bedoeld om financieel rond te komen en eventueel voor aanschaf van nieuw materiaal. Voor de kinderen die geholpen hebben is er 's middags een gyminstuif.

Kijk voor meer informatie op www.victor-obdam.nl