HEERHUGOWAARD - Bij de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard kun je in alle rust je agenda beheren, mails lezen, informatie opzoeken, vergaderingen voorbereiden of verslagen schrijven. De bibliotheek, met onder meer een vestiging aan het Parelhof in het centrum van Heerhugowaard, is voor flexwerkers van alle gemakken voorzien.
Het WiFi-netwerk van de bibliotheek is kosteloos te gebruiken voor iedereen die zijn eigen smartphone, laptop of tablet meeneemt. Daarnaast zijn er werkplekken met een pc waar de flexwerker ook kan printen.

Voor leden van de bibliotheek is internetten met de pc het eerste uur gratis, niet-leden betalen ? 1,50 per uur. Op de leestafel vind de bezoeker iedere dag de nieuwste kranten en tijdschriften om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Leescafé

De bibliotheek Heerhugowaard Centrum heeft nog iets extra's te bieden. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen flexwerkers bij het Leescafé terecht voor koffie, thee, broodjes of iets lekkers voor een prettige onderbreking van de werkdag.

Het gratis draadloze internet is alleen beschikbaar tijdens de openingstijden van de bibliotheken. Kijk voor een overzicht van de vestigingen en de openingstijden op:www.bibliotheekkennemerwaard.nl/openingstijden/