HEERHUGOWAARD - Donderdag 9 februari jl. organiseerde Gouden Dagen Heerhugowaard haar jaarlijkse feestelijke donateursbijeenkomst. Donateurs, gouden vrienden en weldoeners zijn in het restaurant van woonzorgcentrum De Raatstede persoonlijk bedankt voor hun financiële steun afgelopen jaar. Mede door deze steun kan Gouden Dagen voor senioren, die zelf niet of moeilijk in staat zijn om er eens gezellig op uit te gaan, kleine en grote gouden momenten organiseren.  

Onder het genot van een hapje en drankje werd o.a. de besteding van de donaties afgelopen jaar gepresenteerd. Een blik op de “jaarkalender 2017” laat zien dat Gouden Dagen opnieuw een druk jaar krijgt met het organiseren van allerlei Gouden Dagen festiviteiten, mede dankzij de donateurs en gouden vrienden. Het was een gezellig feestje in een ongedwongen sfeer met muzikale omlijsting van Anna en Irma. 

Maar liefst een kwart van de ouderen zegt er graag eens op uit te willen. Gouden Dagen bezorgt met name deze ouderen onvergetelijke grote en kleine momenten met een gouden randje. Wanneer Gouden Dagen u ook aanspreekt, kunt u contact opnemen met Marjet van der Huls om donateur of gouden vriend te worden. Dit kan via telefoonnummer 072-5767200 of email m.vanderhuls@dprs.nl of kijk op de website www.goudendagen.nl