Op dinsdag 3 februari 2015 bent u van harte welkom bij de diëtisten van Behandelzorg om de samenstelling van uw lichaam gratis te laten meten en om uw vragen op het gebied van voeding te stellen. U kunt hiervoor terecht bij Oudtburgh, Zuyder Waert en Lauwershof, woonzorglocaties van Magentazorg.

Tijdsplanning:
Lauwershof (Jupiterstraat 10, Oudorp)                    10.00-11.30 uur
Zuyder Waert (Titanialaan 15, Heerhugowaard)    12.30-14.00 uur
Oudtburgh (Molenweidtje 1, Bergen)                        15.00-16.30 uur

U hoeft geen afspraak te maken en u kunt zich melden bij de receptie.

Gratis meting

Bij het meten van uw lichaamssamenstelling komt u er achter hoe uw lichaam in elkaar zit; onder andere uw vetgehalte, metabolische leeftijd en verbranding worden gemeten. Na deze meting weet u dus hoeveel u kunt eten op een dag! De diëtisten kunnen u advies geven met betrekking tot gezonde voeding, afvallen, aankomen, hoge bloeddruk of cholesterol, COPD, diabetes en andere ziekten. U bent welkom met al uw vragen over voeding.

Mocht u na de gratis meting vervolgvragen hebben, dan kunt u direct een afspraak met ons maken. In het basispakket van de zorgverzekering is 3 uur dieetadvisering inbegrepen. Kom gratis en vrijblijvend langs!

Over Behandelzorg

Behandelzorg maakt onderdeel uit van Magentazorg. Binnen Behandelzorg zijn alle therapieën verenigd voor zowel bewoners van de woonzorglocaties als ook voor wijkbewoners. Diverse therapeuten komen ook bij u thuis. Kijk voor meer informatie op behandelzorg.nl of bel het Servicecentrum 072-575 3130.