Eind juni 2016 is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak als DJ/producer centraal staat  en de industrie waarin zij werkzaam zijn gelanceerd. Jeannette Cnossen uit Heerhugowaard was bezig haar eigen coaching praktijk op te starten toen ze Anthony Donner, de spil achter Dutch DJs  ontmoette en besloot in een immens avontuur te stappen en het gehele Dutch DJs project samen met Anthony tot realiteit te maken.

Nu Jeannette haar handen weer grotendeels vrij heeft, gaat ze haar bedrijf Scala4U verder op de kaart zetten en zich specialiseren in PR en (Life)coaching voor ondernemers en particulieren. Naast haar coaching skills heeft Jeannette diverse ervaring opgedaan op het gebied van sales, marketing, office management en de gehele wereld rond gereisd als stewardess. Het Dutch DJs project was voor Jeannette een mooie gelegenheid om haar talenten en gedrevenheid in te kunnen zetten en hier blijft ze dan ook nauw bij betrokken de komende tijd.

“Net als Anthony heb ik alles aan de kant gezet inclusief privéleven om deze droom en dit megaproject te realiseren. Waarom? Omdat ik vanaf het begin in Anthony en dit project geloofde en de potentie hiervan zag. Dit geloof en de potentie miste op dat moment voldoende draagvlak bij anderen zoals het vinden van een juiste uitgever om hiermee verder te gaan. Als coach heb ik Anthony gestimuleerd zijn grenzen te verleggen en op een hoger niveau weten te brengen”, aldus Anthony.

De hoofdrolspelers in het Dutch DJs boek zijn de tweehonderd geïnterviewde Nederlandse DJ’s/producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken worden er ook nog eens 100 professionals uit de dance-industrie belicht. Het Dutch DJs boek staat vol met spraakmakende foto’s en diepte-interviews die zijn afgenomen in de studio of bij de DJ/producer thuis. Dit zwaargewicht van ruim 3 kg en 452-pagina’s geeft een exclusieve kijk in de DJ- en dance industrie.

 

Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft Anthony Donner voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL geprobeerd de DJ-industrie te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen. Anthony heeft de DJ’s daarnaast op een unieke en ludieke manier weten te fotograferen, zoals je ze nog nooit hebt gezien.

 

De prijs van dit exclusieve boek is 59,95 euro. Dutch DJs doneert per verkocht boek 1 euro aan dance4life.

 

Om een indruk te krijgen van dit exclusieve boek check de Dutch DJs website: www.dutchdjs.nl