HOORN - De coördinator vrijwilligers draagt zorg voor een optimale inzet van vrijwilligers om het informele zorgaanbod te waarborgen.

Het aansturen van ongeveer 145 vrijwilligers, coördinatie van de werkorganisatie van vrijwilligers en zorgdragen voor een passend vrijwilligersbeleid. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn gastenwensen, kwaliteiten van vrijwilligers en organisatiedoelstellingen. Daarbij is het samenspel tussen formele en informele zorg cruciaal om excellente terminale palliatieve zorg te realiseren.

Wij vragen

Voor deze spilfunctie zoeken we een positief ingestelde collega, die sensitief is met vrijwilligers binnen een professionele organisatie.

Die de essentie van palliatieve zorg kan verbinden met een heldere wijze van organiseren. Een plezierige persoonlijkheid die open, eerlijk en met vertrouwen in contact is met de vrijwilligers en moedige beslissingen niet uit de weg gaat. Hbo-opleiding of een hbo werk- en denkniveau.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een betekenisvolle organisatie. Enthousiaste en betrokken vrijwilligers en collega’s, die hier met hart en ziel werken.

Prima arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

De cao VVT is van toepassing; de functie is ingedeeld in FWG 50.

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Informatie

Wanneer je naast de hier genoemde informatie nog inhoudelijk vragen zou willen stellen, dan is Ingrid Heidema, directeur daarvoor beschikbaar op telefoon nummer 0229-284060. Uiteraard vind je ook meer informatie op www.hospicedignitas.nl

Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze prachtige functie dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Wij zien jouw motivatiebrief met CV uiterlijk 16 november 2017 tegemoet op info@hospicedignitas.nl

De selectiegesprekken vinden plaats op 24 november 2017.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.