HEERHUGOWAARD - In januari 2016 is Media Markt begonnen met een loyaliteitsprogramma: Media Markt Club. Dit bleek een gouden greep, want binnen één jaar tijd heeft Media Markt meer dan 1 miljoen leden! De vestigingsdirecteur van Media Markt Heerhugowaard, Ton van Vianen geeft aan dat de Media Markt Club alle verwachtingen heeft overtroffen en dat hij super trots is op het resultaat. Om de loyale klanten te bedanken en het jaar 2016 feestelijk af te sluiten, is er een landelijke Eindejaarsactie voor alle Clubleden georganiseerd met ruim 500 prijzen met een totale waarde van meer dan €30.000. De hoofdprijzen bestonden onder andere uit; een 7-daagse all-inclusive reis naar Mauritius, Samsung 43’’curved UHD televisies, Apple Macbook Pro’s, Go Pro Hero actioncams en meerdere Apple Iphone 7’s.

Hoofdprijs in Sint Pancras
Eén van de gelukkigen die tijdens de Eindejaarsactie een hoofdprijs heeft gewonnen, is Ellen uit Sint Pancras. Zij heeft een 13 inch Apple Macbook Pro gewonnen. Tijdens de prijsuitreiking in Media Markt Heerhugowaard gaf Ellen aan dat zij nooit iets wint en dat zij het in eerste instantie niet kon geloven dat ze deze ontzettend mooie prijs heeft gewonnen. De vestigingsdirecteur, Ton van Vianen zegt dat hij het ontzettend leuk vindt dat één van de hoofdprijzen in de regio van Heerhugowaard is gevallen en om iemand op deze manier blij te maken.

Media Markt Club
Wil je ook kans maken op een van deze geweldige prijzen? Dat kan! Elke maand verloten wij een maandprijs onder onze Clubleden. Als Clublid maak je automatisch kans op deze prijs. Je kan gratis lid worden van Media Markt Club op: Mediamarkt.nl/club. Geef aan dat Media Markt Heerhugowaard jouw voorkeursvestiging is. Buiten de mooie winacties heeft Media Markt Club nog veel meer voordelen. Zo heb je dubbele retourtijd van aankopen, online inzicht van facturen en gratis bezorging van producten.

Het is ook mogelijk om in de vestiging in te schrijven voor de Media Markt Club. Je kan hiervoor terecht bij de informatiebalie. Media Markt Heerhugowaard is eenvoudig en snel bereikbaar, 7 dagen per week geopend en je kan er altijd gratis parkeren.