HEERHUGOWAARD - Afgelopen vrijdag is de nieuwe fashion store Miller&Monroe geopend in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Miller&Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau.

“We zijn erg blij dat we jullie onze wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen. Ik weet zeker dat onze huiselijke sfeer en persoonlijke benadering de mensen gaat verrassen. Ons team heet dan ook iedereen van harte welkom met een kop koffie”, aldus Carlijn Tielen rayonmanager bij Miller&Monroe.

De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar bij Miller&Monroe onder het label Monroe&More. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze uit het assortiment van Witteveen.

“Onze collectie is up-to-date. Elke week krijgen we nieuwe voorraad aangeleverd. Onze klanten kunnen dus regelmatig, onder het genot van een kopje koffie, onze nieuwe items komen bekijken. Onze ervaring is ook dat de vaste klanten echt regelmatig even komen buurten”, aldus Carlijn.

Huiselijke sfeer

Als fashion retailer wil Miller&Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en een huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen. In de vestiging is een koffiecorner aanwezig. Even gezellig praten met een medewerkster van Miller&Monroe staat gegarandeerd op het programma.

Fashion, lifestyle en accessoires

De volledige collectie van Miller&Monroe is te vinden op: www.millerandmonroe.com. Daar vindt u onder andere ook 20 nationale en internationale modemerken, waaronder de mooie merken zoals Fransa, Cecil, Street One, Lerros en Tom Tailer.

Naast mode biedt Miller&Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk MICA en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. Sfeervolle artikelen voor in uw huis of om cadeau te geven. Zelfs de aankleding van de winkel is te koop, zoals kleden en stoelen.

73 vestigingen in Nederland

De winkel in Heerhugowaard is de 73e vestiging van Miller&Monroe. De winkels zijn te vinden door het hele land.

Miller&Monroe in Heerhugowaard is gevestigd in winkelcentrum Middenwaard op het adres 139a.