LANGEDIJK - Afgelopen maart heeft musicalgezelschap Enthousiable weer een drietal voorstellingen gegeven in Theater De Binding in Zuid-Scharwoude. De musical Pippin is opgevoerd en met succes!

Als u erbij was dan weet u dat de zaal op haar grondvesten stond te schudden en het enthousiasme groot was. Dit enorme succes is ook buiten de grenzen van Langedijk niet onopgemerkt gebleven. Enthousiable is namelijk genomineerd voor een ambitieuze Amateur Musical Award in de categorie “Beste Mannelijke Hoofdrol Comedy”. Wessel Braaf, die de rol van Pippin speelde, dingt samen met nog 4 andere spelers in Nederland mee naar deze super musicalprijs. De uitreiking van de prijzen zal bekend worden gemaakt tijdens een feestelijk gala in Theater Carré in Amsterdam op 20 november a.s.

De vakjury, met o.a. René van Kooten, Hans Cornelissen en Marianne van Wijnkoop, bepaalt ook dit jaar wie er naar huis gaan met een door Raphael Hermans ontworpen award. De prijzen worden uitgereikt door bekende professionals, welke in de loop naar het gala toe bekend worden gemaakt. Ook reikt musicalicoon Pia Douwes een naar haar vernoemde award uit voor de amateur die mogelijk de overstap naar het professionele theater zou kunnen maken. Het is dus niet zomaar een prijs. Heeft u onze voorstelling in maart gemist, geen nood, u kunt een verkorte versie van zowel Pippin als de allernieuwste productie Jekyll & Hyde van Enthousiable komen bekijken tijdens het Lief Langedijk festival op zaterdagavond 30 september a.s.

Voor meer informatie over het festival van maar liefst 3 dagen lang en het bestellen van kaarten kunt u terecht op www.lieflangedijk.nl/festivalticket.