HEERHUGOWAARD - In een gymzaal in Heerhugowaard werd er op vrijdag 1 december wel op een heel bijzondere manier met de leerlingen van Bureau Arbeidsparticipatie gestart.

De leerlingen kregen een dansworkshop van Rumag aangeboden en stonden er al vroeg klaar voor. De meeste leerlingen die deelnamen, zijn vorig of dit schooljaar gestart met de Entree opleiding en de meesten van hen zullen eind van het schooljaar op het BAP hun diploma behalen. Het volgen van de dansworkshop past bij één van de competenties die onderdeel uitmaken van de Entree opleiding. Leerlingen maken een verslag met daarbij eventuele gemaakte foto’s en stoppen dat in hun portfolio voor de opleiding.

Meteen na de start was de sfeer al goed. Leerlingen hadden er zin in, door de ijsbrekers van de crew van Rumag. De crew bestond uit 6 man en ze waren dolenthousiast. Wat zijn ze goed met de jongeren! Ze hebben er een heerlijke, plezierige en leerzame ochtend van gemaakt. De afsluiter van de ochtend was ook niet mis: naast de foto’s die gemaakt konden worden met en van elkaar, deelde Rumag ook nog shirts met hun hilarische teksten erop uit aan de BAP leerlingen!