Reddingsbrigades in actie voor goede doel van 3FM

HEERHUGOWAARD - Reddingsbrigades uit heel Nederland, waaronder die uit Heerhugowaard, zetten zich van 20 tot en met 22 december in voor de inzamelingsactie Serious Request van 3FM.
Met de actie 'Serious Rescue' halen de reddingsbrigades tijdens een driedaagse vaartocht van ruim negentig kilometer, van Medemblik naar Haarlem, geld op voor het goede doel van de 3FM-actie Serious Request,. die dit jaar als thema heeft 'Hands off our girls; Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden'. Het doel van de actie is uiteraard om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsors en andere activiteiten. De kosten van vaartocht worden gedragen door de brigades zelf en bijdragen van leveranciers, zodat een zo groot mogelijk bedrag ten goede kan komen aan het goede doel.
Steun deze actie! Doneren aan de Reddingsbrigade Heerhugowaard, onder vermelding van 'Serious Request 2014', op rekeningnummer IBAN NL72RABO0326916016. Kijk ook eens op www.hhwrb.nl en www.3fm.nl.