Dit jaar wordt op donderdag 15 december van 17.00 tot 20.00 op praktijkschool Focus een kerstmarkt georganiseerd, waarbij de opbrengst in zijn geheel gaat naar de stichting Dierenlot.

‘Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen’.

Op onze gezellige kerstmarkt is van alles te doen en te koop voor dit goede doel. Veel producten, die verkocht worden zijn door leerlingen zelf gemaakt en ook enkele stagebedrijven hebben zich hiervoor belangeloos ingezet. Er is een optreden van een live kerstband en er valt naast het nodige vertier en versnaperingen zoals oliebollen, kipsaté en smoothies ook wat te winnen met het Rad van Fortuin. Kortom, teveel om op te noemen. Iedereen is van harte welkom op onze locatie Umbriëllaan 1 tegenover het Horizon College in Heerhugowaard.

De toegang is gratis!