Kom het glas heffen en profiteer van schitterende openingsacties! Siebel Juweliers heeft haar deuren in Alkmaar geopend op de Laat 187. Dit is de 37e vestiging van Siebel Juweliers in Nederland en het tweede filiaal in Alkmaar.

 

Met deze nieuwe opening geeft Siebel Juweliers invulling aan haar groeistrategie. Zo opende zij vorige maand nieuwe winkels in Sittard en Barneveld en in de komende weken opent Siebel Juweliers winkels in Amsterdam Gelderlandplein, Lelystad en Nijmegen. Hierdoor stijgt het totaal aantal winkels nog voor deze zomer naar 40 door heel Nederland.

 

Cluster Store Manager Margo Buter licht toe “zeer trots te zijn op de nieuwe winkel in Alkmaar.” Siebel Juweliers biedt hier een uitgebreid assortiment aan exclusief bij Siebel Juweliers verkrijgbare eigen merken, naast toonaangevende merken als Guess, Ti Sento en Seiko. “De huidige winkel op Langestraat 22 wordt een Siebel Juweliers Outlet Store met mooie kortingen op met name onze eigen merken zoals Diamonde, Jeunesse en Siebel Signature, maar ook op sieraden en horloges van Esprit”, aldus Margo Buter.

 

Als openingsactie krijgt iedere klant bij Siebel Juweliers een sieraad of horloge cadeau bij besteding vanaf €50, waarbij er keuze is uit diverse sieraden en horloges van Esprit, Boccia Titanium, Siebel Signature en PS Callme. Daarnaast heeft Siebel juweliers een exclusieve aanbieding; een Seiko herenhorloge van €285 voor €199. Dit horloge is slechts tijdelijk in Nederland verkrijgbaar en momenteel alleen bij Siebel Juweliers te koop.

 

Over Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 37 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.

 

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.siebeljuweliers.nl