Vandaag liepen de temperaturen flink op zo laat nog in september. Maar daar hadden de kinderen op de Pater Jan Smitschool in Heerhugowaard geen last van. Zij vierden vandaag een waterfeest. Aan de ouders werd gevraagd of de kinderen vandaag zwemspullen mee wilden nemen en waterpistolen en ouders konden badjes voor schooltijd in de de schooltuin neerzetten.
Hoe blij zijn wij als school dat er zoveel gehoor aan gegeven wordt!

Dave Nolten, 7 jaar uit groep 3 had ook een plan. Het leek hem wel cool als ook de brandweer op school kwam om te spuiten. Dus hij ging bellen met een vader van school die bij de brandweer werkt. Hij heeft zijn plan goed verteld en de vader, Willem van der Meer heeft zijn best gedaan en het voor elkaar gekregen.

Trots ging Dave vanmorgen de klassen rond om zijn plan en verrassing te vertellen aan de kinderen. En alle blije gezichten vond hij geweldig. Hij straalde van oor tot oor. Net als de kinderen op het schoolplein. Het was een spetterend feest!

Bij deze de complimenten aan de brandweer, dat jullie dit wilden doen. En we hopen dat jullie net zulk mooi weer hebben op jullie open dag op 25 september van 12.00 tot 17.00 uur op het stadsplein. Ik hoorde kinderen al roepen dat ze ook brandweerman wilden worden. Dave komt zeker!

Een trots moeder en genietende juf