Op donderdag 30 oktober is de laatste Kern8 Wat de Pot Schaft in Buurthuis De Link. Bij deze activiteit koken kinderen onder deskundige begeleiding een heerlijke maaltijd voor senioren wijkbewoners.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen vanaf 15.30 uur. Volwassenen en Senioren zijn van harte welkom vanaf 17.30 uur. De kosten voor kinderen en volwassenen zijn € 3,00 per persoon exclusief consumpties.

Lijkt het je leuk om op deze datum te koken of lijkt u het leuk om mee te komen eten en andere buurtbewoners in de rivierenwijk te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom op 30 oktober. Inschrijven kan via martine.raams@kern8.nl of kom langs in het Wij(k)kantoor, Spaarne 58 Heerhugowaard.

 

Film in Wijkcentrum De Horst

Op donderdag 30 oktober is er weer filmavond in Wijkcentrum De Horst, van Eedenplein 5. Ben X is een Belgische film uit 2007 van Nic Balthazar. De film Ben X is gebaseerd op het boek "Niets was alles wat hij zei" uit de Fahrenheit-reeks. Het verhaal gaat over een jongen met het syndroom van Asperger, die op school gepest wordt en vlucht in de virtuele wereld van een computerspel. De film begint om 19.30 uur. Aanvang vanaf 19.00 uur. De entree kost € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee. Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs.

 

Kledingbeurs

Op dinsdag 4 en 18 november is er weer een kledingbeurs, u kunt hier terecht voor tweede hands kleding voor een kleine prijs. De Kledingbeurs vindt plaats in de gele zaal van wijkcentrum De Horst, van Eedenplein 5 Heerhugowaard en u bent welkom tussen 13:00 en 15:00. Kom gerust een kijkje nemen. Elke eerste en derde dinsdag van de maand bent u van harte welkom.

 

Computerinloop

Elke woensdagochtend van 9.30-11.30 uur is er een Kern8 computerinloop in Basisschool De Kleine en Grote Beer, ingang Kamperfoelielaan. Vrijwilligers en stagiaires helpen u met vragen over uw laptop, ipad, digitale camera of mobiele telefoons. De entree is € 2,00 inclusief een kopje koffie of thee. Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs.

 

Repair Café Heerhugowaard

Heeft u nog huishoudelijke apparaten of kleding die gerepareerd moeten worden? Kom dan naar Repair Café Heerhugowaard. Op de maandagen 3, 17 november en 1 en 15 december kunt u langskomen in het Wij(k)kantoor, Spaarne 58 Heerhugowaard, tussen 13.00-15.00 uur alleen met elektrische apparaten. Op donderdagochtend 6 november en 4 december van 9.30-12.00 uur en donderdagavond 20 november van 18.30-21.00 uur bent u van harte welkom in basisschool De Kleine en Grote Beer, ingang Kamperfolielaan. Op deze locatie doen wij alle reparaties o.a. kleding, computers en elektrische apparaten. Weggooien? Mooi niet! De koffie staat klaar. Per reparatie (ook als het niet is gelukt) vragen wij een vrijwillige eigen bijdrage.