HEERHUGOWAARD - Wie deze en volgende week langs Binqel in Heerhugowaard loopt, ziet een opmerkelijk display boven de entree: ‘Welkom in de beste jaren van jouw leven’. De Heerhugowaardse onderneemster Kasia Klosowska wil namelijk met haar product Laminine het lichaam weer dezelfde energie geven als waarover het in de jeugdjaren beschikte.

Welvaartsziektes

Laminine brengt het lichaam weer helemaal in balans. “Naarmate de jaren vorderen, confronteert ons lijf ons steeds vaker met klein ongemak: je voelt je niet lekker in je vel, je hebt slaapproblemen, je gewrichten spelen op; kortom: je weerstand neemt af. Laminine bevat 22 aminozuren, eiwitten, peptiden en wat het belangrijkste is FGF. Die laatste zorgt voor een versteviging van het bindweefsel.” Kasia belooft zelfs een belangrijke vermindering van klachten als gevolg van welvaartsziektes. Een bodyscan helpt bij het bepalen van de juiste dosering van het middel.

Actie

Uiteraard levert een bezoek aan Binqel vanaf vandaag tot en met zaterdag 26 februari nog veel meer informatie op over Kasia’s product. Zij stelt bezoekers ook een speciale actie in het vooruitzicht, waarbij een gratis bodyscan of pot Laminine is te winnen.

Kijk voor meer informatie op: all4well.mylifepharm.com en binqel.nl