Door onze redacteur, Eva Former

Heeft u last van een virus op uw PC? Is uw computer gecrasht? Is uw smartphone tussen uw vingers door geglipt en wordt u nu dagelijks begroet door een lelijke barst in uw scherm?
Bij Yourfix kunt u voor al deze zaken terecht en wordt het in vele gevallen terwijl u wacht voor u gefikst. Ook voor advies en zelfs voor 2e hands smartphones, iPad en laptoppen kunt u bij Turan aankloppen!

Ik bracht een bezoek aan het pas gevestigde bedrijf Yourfix in Middenwaard. Buiten, tegenover de Hema, waar vroeger The Phonehouse zat.
Bij binnenkomst word ik met een grote glimlach en een enorme dosis gastvrijheid ontvangen door eigenaar Turan, die vervolgens enthousiast begint te vertellen over zijn nieuwe zaak. Hij zit er nu net een week en straalt aan alle kanten uit dat hij er zeer content mee is.

“In 2001 behaalde ik mijn HBO diploma in de ICT. Ik had al snel een baan in die branche en sinds 2007 repareer ik ook telefoons, smartphones en tablets. In 2010 kwam ik naar Nederland en heb ik in eerste instantie gewerkt als Imac- en macbookreperateur.”
Nu, 4 jaar later staat Turan in zijn eigen zaak, in Middenwaard. Een plek waar hij bijzonder trots op is en waar hij met veel plezier zijn klanten ontvangt.

Zijn klandizie komt niet alleen maar uit Heerhugowaard. Klanten komen vanuit de wijde omtrek bij Turan voor reparaties of advies. “Ik heb zelfs klanten op Texel!”, verteld hij met een glimlach.
Hij heeft dan ook veel vaste klanten die graag bij hem terug blijven komen, vanwege alle pluspunten die Turan met zijn business te bieden heeft.

Zo heeft Yourfix ruime openingstijden; maandag tot met donderdag en zaterdag van 09:00u – 18:30u, vrijdag van 09:00u – 21:00u en op zondag van 12:00u – 17:00u. Ook is hij absoluut niet duur en hij werkt snel; de reparatie van je smartphone of tablet kun je in bijna alle gevallen gewoon op wachten.
Nog een pluspunt van Yourfix, is dat hij altijd voorraad heeft. En als klapper op de vuurpijl biedt hij 6 maanden garantie op reparaties, wat bij de meeste andere bedrijven van gelijke strekking, vaak maar 1 maand is, of maximaal 3.

Kortom, een hele waslijst aan eigenschappen die maken dat de klanttevredenheid hoog ligt.

Kijk voor meer informatie op www.yourfix.nl