Heerhugowaardsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt17.7 ℃

Baby-Krib in Sint Pancras

Bezoekadres:

Baby-Krib

Rozenlaan 28
1834EK Sint Pancras
072-5640452
06-15956693
info@baby-krib.nl
http://www.baby-krib.nl

Baby-Krib

In 2011 werkte ik in een gezin uit Zweden, daar kwam ik een heel handig bedje tegen. De ouders legden het bedje bij zich in bed en gebruikten het als bedverkleiner. Na een paar dagen ging de moeder weer naar beneden en legde ze het babynestje op de bank of in de box.

Ik vond het zo super handig, want de kleine baby lag overal veilig, geborgen en lekker warm. Ik vind dat alle jonge ouders hier in Nederland ook zo een babynestje moeten kunnen gebruiken.

Zo kwam ik op het idee om een soortgelijk bedje te gaan maken. Ik ben er een aantal gaan maken in verschillende kleuren en heb het de naam Baby-Krib gegeven. Sindsdien is de Baby-Krib een feit.

Verloskundigen en collega´s zijn erg enthousiast over de Baby-krib omdat de kleine er lekker warm, geborgen en veilig in ligt. Samen met mijn man ga ik nu naar babybeurzen en braderieën om de Baby-Krib te promoten.

Foto's van Baby-Krib

Baby-Krib image 1
Baby-Krib image 2
Baby-Krib image 3
Baby-Krib image 4
Baby-Krib image 5
Baby-Krib image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Baby-Krib. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map