Bewolkt5.7 ℃

iBeauty&Sun in Zaandam

iBeauty&Sun

In 2017 opende iBeauty&Sun voor het eerst haar deuren. Wat begon als een zonnebankstudio is inmiddels uitgegroeid tot een schoonheidssalon met twee vestigingen en een breed aanbod aan behandelingen. Ons team staat altijd voor u klaar om u met zorg te helpen, uitgebreid te informeren en adviseert graag welke behandeling het beste bij u past.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met het oog op kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Onze specialisten hebben allemaal jarenlange ervaring in de sector en zijn experts op het gebied van schoonheid. Ons team werkt met de nieuwste apparatuur en enkel met producten van de hoogste kwaliteit om de beste resultaten te boeken. Kiest u voor een heerlijke behandeling bij onze schoonheidsspecialist, laat u uw nagels doen bij onze nagelstudio, of wilt u aan uw tint werken onder één van onze geavanceerde Ergoline zonnebanken? Bij iBeauty&Sun bieden wij een ruim assortiment en vindt u altijd een behandeling die bij u past. Maak online uw afspraak of kom langs bij één van onze salons, waar onze service is gericht op ontspanning en verzorging.

2de Vesteging :

iBeauty&Sun
Volendamstraat 7
1507 KC Zaandam
Tel: 075-6151082
Email: volendamstraat@ibeautyandsun.nl

Foto's van iBeauty&Sun

iBeauty&Sun image 1
iBeauty&Sun image 2
iBeauty&Sun image 3

Zoek een bedrijf in Heerhugowaard:

Adres
Blooksven 18
1504 AN  Zaandam
Telefoon
075 202 7363
Mobiel
0681979998
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over iBeauty&Sun. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map