ALKMAAR - Heeft u een busje nodig voor Wintersport, kinderfeestje of andere zaken kom naar Victorie Garage Alkmaar

Algemene huurvoorwaarden. o 200 km vrij daarna 0.10 ct. per km o Reserveren voor dagdelen en uren is niet mogelijk. .

Prijzen inclusief BTW. o Prijzen exclusief brandstof. o Onderhoudskosten tot maximaal € 100 worden tegen overleg van rekeningen vergoed en na vooraf telefonisch contact met de verhuurder o Verhuur op langere termijn tegen speciale condities. o Alle auto’s zijn uitgevoerd met radio. o Binnen maten bij benadering. o Speciale tarieven per week en per maand. o Betreffende kilometervrije tarieven voor een periode van minimaal drie dagen verzoeken wij U met ons contact op te nemen. o Prijzen onder voorbehoud van typefouten. o Schade aan de huurauto die na sluitingstijd is teruggebracht, is geheel voor rekening van de huurder. o Het is niet toegestaan met de auto buiten de EU te rijden. o Huurder dient de auto schoon te retourneren. Bij niet nakomen van deze verplichting kunnen schoonmaakkosten in rekening gebracht worden met een minimum van € 25,-. In onze voertuigen geldt een rookverbod bij overtreding zal een boete van 150 euro berekend worden. o Dubbele legitimatie verplicht. o Bovenhoofdse schade is geheel voor rekening van de huurder.

De borgsom is gebaseerd op de vooraf geschatte huursom met een minimum van € 300.00 Betaling van de borgsom Dient van te voren of ter plaatse op de bankrekening van de verhuurder gestort te worden.

Wij kunnen en/of mogen geen auto’s meer verhuren aan koeriers en taxichauffeurs, dit i.v.m. met verzekeringsdekking. We hadden het graag anders gezien, maar we kunnen niet anders dan toegeven.

LET OP! Indien u naar het buitenland gaat rijden dient u dit bij onze medewerkers te melden, dit i.v.m. met de verzekeringsdekking.

Bij gereden boetes in Nederland geldt € 15,- administratiekosten, en op gereden boetes in het buitenland minimaal € 25, –

Huurders LET OP: Indien u door een lege tank stil komt te staan zijn eventuele ANWB of GKV kosten geheel voor u eigen rekening! Dus tank gewoon op tijd, helaas leert de ervaring ons dat dit steeds maar weer gezegd dient te worden, ANWB rekent aanzienlijke bedragen voor een stilstaande auto/bus met een lege tank! En de GKV medewerkers brengen normaal pech tarief in rekening bij een lege tank!

Verzekering:

All-risk verzekering inbegrepen. WA dekking tot een bedrag van € 2.500.000 per schadegebeurtenis. Persoonlijke ongevallenverzekering (bestuurder en maximaal aantal toegestane inzittenden) is beschikbaar voor € 2,- per dag of € 12,- per week.

Het eigen risico geldt per schadegebeurtenis.

Wij verhuren niet aan bestuurders Jonger dan 24 Jaar.

Het Eigen Risico voor bestuurders van 23 jaar en ouder bedraagt voor personenbus tussen de € 300,- en 1000 euro per schadegebeurtenis afhankelijk van de schade.

Vraag een vrij blijvende offerte aan: Klik hier!

Victoria garage Goudsblom B.V. Bestevaerstraat 61 1812 PC ALKMAAR