3C Camper Custom Care is een gespecialiseerd bedrijf dat zich heeft toegelegd op het verjongen van campers. Dat doen wij door middel van poetsen, polijsten en detailen waarna de camper wordt voorzien van een biologische nanocoating om het behaalde resultaat ( een jonger uitziende camper) voor ten minste 5 jaar te behouden.


Wij zijn een middelgroot bedrijf en werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers. Omdat wij overtuigd zijn van ons kunnen en de gespecialiseerde manier van werken, bewezen in de vijf jaar dat wij bestaan, geven wij vijf jaar garantie op de nanocoating behandeling en zien wij u elk jaar terug op onze locatie voor een gratis controle.

Een volledige nanocoating behandeling bestaat uit het wassen en stomen van de camper. Daarna wordt de gehele camper gepolijst. Polijsten kan uit 3 rondes bestaan( grof, middel en fijn polijsten) en dat wordt vooraf, bij de inspectie met u besproken. Regelmatig zijn 3 rondes helemaal niet nodig omdat de camper in goede staat verkeert en is het niet nodig meer werk te verrichten dan noodzakelijk. Als wij het over “de gehele camper” hebben bedoelen wij: voorkant, motorkap, bumper, voorruit, koof, velgen, dak, zijkanten, luifel, achterkant, achterbumper, fietsenrek(indien aanwezig), de polycarbonaat ramen en de op het dak aanwezige apparatuur zoals schotel, airco-unit, dakramen en zonnepanelen.

Detailing is hierboven al genoemd en daar verstaan wij het volgende onder: elk raam, klepje, deur en rooster wordt geopend en schoon gemaakt, met name de richels en randjes. Als wij overtollig kit tegenkomen ( door hitte uitgelopen) verwijderen wij dat ook als dat mogelijk is.

Een andere discipline is het vervangen van kit, hiervoor moet wel een aparte afspraak worden gemaakt omdat dat zeer specialistische werkzaamheden zijn waar een paar dagen extra arbeid voor moet worden verricht. Het kit vervangen maakt niet standaard onderdeel uit van een nanocoating behandeling en daar wordt dan ook een aparte prijs voor afgesproken.

Een ander niet standaard onderdeel is het reinigen en beschermen van het interieur. Het interieur wordt schoongemaakt door middel van stomen en shamporellen, daarna wordt een anti-bacteriële coating aangebracht en als laatste wordt een nanocoating aangebracht.

In samenwerking bieden wij de bodembehandeling aan met het Waxoyl product en als laatste kunnen wij camper-wrappen voor u regelen.

Voor informatie kunt u terecht op onze websites: www.campercustomcare.nl, www.3c-camper.nl

U kunt een emailbericht sturen naar: administratie@campercustomcare.nl of misschien nog makkelijker, u kunt bellen met 06 31 99 65 53