Matige regen29.2 ℃

Hartog-Tuning in Alkmaar

Bezoekadres:

Hartog-Tuning

Hamsterkoog 16
1822CC Alkmaar
info@hartogtuning.nl
http://www.hartogtuning.nl
Specialistisch onderhoud/reparatie Audi/VW/Seat/Skoda Voor specialistisch onderhoud aan uw Audi (tevens VW/Seat/Skoda) bieden wij een totaalpakket aan welke de specificaties van Audi in veel gevallen zelfs overtreffen. Onderhoud/reparatie/APK/diagnose en reparatie/revisie kunt u bij tegen een betaalbaar tarief maar van hoge kwaliteit uit laten uitvoeren (55,- exc. b.t.w. per uur)

De prijzen voor onderhoud staan hieronder per type vermeld, als u aanvullende vragen heeft of een afpraak wilt maken mailt u ons dan, wij sturen u dan zo spoedig mogelijk de door u gewenste informatie terug.

Indien u een offerte wenst stuurt u dan het chassinummer (17 tekens in het serviceboekje of kentekenbewijs, bij Audi beginnend met WAUZZZ....... Bij Quattro (RS) WUAZZZ..... of TT TRUZZZ..... naar info@hartogtuning.nl, dan kunnen wij dit gebruiken om een op maat offerte te retourneren.
Beoordelingen

Gerle Ykema
17-12-2016

Review:
Zeer tevreden met de service en kwaliteit die deze mannen bieden / hebben geboden voor onze Audi A5. Het kostte wat, maar alles werd duidelijk uitgelegd en verduidelijkt. Echt goed geholpen, wij blijven voor de service aan Hartog Tuning verbonden.

Geef je beoordeling over Hartog-Tuning. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map