Heerhugowaardsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen8.6 ℃

Hondentrimsalon Favoriet in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Hondentrimsalon Favoriet

Coryluslaan 38
1702VN Heerhugowaard
072-7430248
0624415745
hondentrimsalonfavoriet@live.nl
http://www.hondentrimsalonfavoriet.nl
25 jaar ervaring staat garant voor een vakkundige en hondvriendelijke vachtverzorging! Ik ben Brenda Bottema en sinds 2015 gelukkig samenwonend in Heerhugowaard. Sinds 1991 heb ik een trimsalon in Koog aan de Zaan, maar omdat ik bij de liefde van mijn leven ben gaan wonen is het nu natuurlijk veel handiger om in Heerhugowaard te werken.

In ons mooie huis aan de Coryluslaan 38, tegenover winkelcentrum Middenwaard, heb ik mijn trimsalon aan huis kunnen realiseren. De trimsalon beschikt over moderne apparatuur zoals een in hoogte verstelbaar bad, in hoogte verstelbare tafels, waterblazers, en grote staande föhns, wat de behandeling voor uw hond en voor mij prettiger maakt.

Omdat het trimmen van een hond behoorlijk tijdrovend is kan ik maar een beperkt aantal honden per dag trimmen. Daarom werk ik uitsluitend volgens afspraak. Als u bedenkt hoe lang ik met uw hond bezig ben, dan zal de prijs u niet tegenvallen. Een budgetbehandeling is al mogelijk vanaf 35 euro.

Als u de hond brengt noteren we de gegevens van u en de hond in de computer en overleggen even wat uw wensen zijn ten aanzien van de behandeling. Wilt u de hond van tevoren goed uitlaten en aan de riem brengen. Achter ons huis/ de trimsalon is een prachtig uitlaat pad, waar u de hond indien noodzakelijk nog even kunt uitlaten. Wilt u dit niet doen op het grasveldje tegenover de trimsalon? Hier spelen ook kinderen.

Het is niet mogelijk om bij de behandeling aanwezig te zijn, dit omdat de honden zich als de baas er niet bij is, beter laten verzorgen. Als u gedurende de behandeling van uw hond naar winkelcentrum Middenwaard wilt, kunt u uw auto gratis bij ons parkeren.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hondentrimsalon Favoriet. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map