Heerhugowaardsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt11.5 ℃

Jonggeleerd in Zuid-Scharwoude

Bezoekadres:

Jonggeleerd

Dorpsstraat 410
1722EG Zuid-Scharwoude
06-48437791
lia@jonggeleerd.nu
http://www.jonggeleerd.nu/
KINDERPRAKTIJK JONGGELEERD LIA ZOMERDIJK-KRAMER

Mijn naam is Lia Zomerdijk-Kramer, ik heb een praktijk voor kinder- en oudercoaching en ik ben KIES-coach.

*Kinder/jongeren coaching voor kinderen van 4 t/m 18 jaar Zit uw kind soms niet lekker in zijn vel? Uw kind is verdrietig, angstig, veel boos, wordt gepest, heeft weinig vriendjes, papa en mama zijn gescheiden, weinig zelfvertrouwen, enz. Als kindercoach bied ik korte en oplossingsgerichte begeleiding aan kinderen. Ik help kinderen hun kwaliteiten en mogelijkheden (weer) te ontdekken en te gebruiken in situaties die voor hen moeilijk zijn. Hierdoor kunnen ze vaak na een korte tijd op eigen kracht weer verder en positiever in het leven staan.

*Coaching voor ouders Weet je even niet meer hoe het moet?? Opvoeden, grenzen stellen, genieten van ouder zijn?? We gaan door middel van gesprek, spel, op zoek naar je eigen kwaliteiten, hoe je die in kunt zetten en hoe je kinderen kunt stimuleren hun eigen kwaliteiten te ontdekken. “Heb vertrouwen in je eigen kwaliteiten en in die van je kinderen”, zo haal je het beste uit jezelf!”

*KIES-coach KIES is een afkorting voor “Kinderen In Echtscheidings Situatie”. KIES is een spel- en praatgroep voor alle kinderen die de echtscheiding van hun ouders meemaken. Bij KIES kunnen kinderen in een veilige situatie de scheiding leren begrijpen, een plaats geven en een manier vinden om te kunnen omgaan met alles wat ze moeilijk vinden van de scheiding. Herkenning, verwerking, leren omgaan met de veranderende situatie die zich aandienen door de scheiding. Ze kunnen elkaar steunen en tips voor moeilijke situaties geven. Aan de hand van een verhaal, hun eigen verhaal, spel, drama, tekenen en andere creatieve werkvormen gaan we met elkaar in gesprek. KIES: op school, CJG, GGD en in mijn praktijk.

Daarnaast verzorg ik workshops, informatiebijeenkomsten en inloopdagen. Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of mijn website bekijken.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jonggeleerd. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map