Jullie hebben het vast wel voorbij zien komen op de tv: Hunted! Waar verschillende duo’s in Nederland op de vlucht zijn en op de hielen worden gezeten door het professionele hunted team. Onlangs was de zinderende finale met nog maar één duo in het spel. Stiekem denk je: dat zou ik toch allemaal veel slimmer aanpakken. Nou dit is je kans! Met de citygame The Hunt kruip je in de huid van een groep criminelen en word je opgejaagd door jullie eigen Hunted team.


Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters. Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters moeten hen zien te stoppen! Kan je niet kiezen welke rol je wil spelen? Niet getreurd in deze interactieve citygame worden de rollen halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef? Doe je dit alleen of werk je samen met het andere hunter teams?

The Hunt staat garant voor een flinke portie actie en teambuilding met jouw stad of dorp als speelveld. Super leuk om te doen samen met je vrienden, collega’s, familie, klas- of teamgenoten. Ik vind het echt een ontzettend origineel en actief uitje in de openlucht. Suzan speelde onlangs The Hunt tijdens het teamuitje van het werk. Ze schreef ons later de volgende review: “Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!”

Nou hoor ik je denken: het is herfst en het waait en regent af en toe al behoorlijk. Ik heb geen zin om tijdens onze outdoor activiteit middenin de regen te lopen. Het mooie van de stadsspellen van City Adventures is dat je het op ieder gewenst moment kunt spelen. Bijvoorbeeld tussen de buien door! Besluit je het spel toch een dag, week of maand later te spelen, dan is dat allemaal mogelijk met de mooi weergarantie.

Hoe leuk om jouw stad of dorp spelenderwijs te ontdekken via een citygame. Door de verschillende interactieve spelelementen kom je in straatjes, waar je anders nooit zou komen. Het enige dat je nodig hebt, is een gezellige groep mensen en je telefoon met de app van het spel. Deze stadsspellen zijn ondanks de naam ook heel goed in dorpen te spelen. De locatie moet wel uit meerdere straatjes bestaan en meer dan 700m² omvatten. Dan heb je de perfecte spelbeleving!

Andere interactieve games die je kunt spelen zijn Sherlock, een echte detectivegame, of Escape the City, een stadspuzzeltocht met breinbrekers en creatieve opdrachten. De citygames zitten vol met uitdagende breinbrekers en opdrachten die de echte en de virtuele wereld met elkaar combineren. Bij City Adventures hebben ze ook een junior versie van de spellen, heel leuk tijdens het dagje uit met je gezin of een familiedag.

Nieuwsgierig en wil je een citygame spelen? Neem dan snel een kijkje op de website of bel naar 085 065 4537 voor meer informatie.