Update

Th. P. Groenendaal keurslager Middenwaard 37 1703SC Heerhugowaard 0725712622 info@groenendaalheerhugowaard.keurslager.nl Wij verzorgen de lekkerste fondue- en gourmetschotels Iets meer kwaliteit Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid. Iets meer service Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wen- sen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies. Iets meer variatie Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven vari- eren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd. Iets meer inspiratie Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek, iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank: de Special. Meer inspiratie nodig? Neem dan gratis ons magazine Proef…mee. Iets meer recepten Met een keuze uit meer dan 1.600 recepten vind je hier voor elke gelegenheid wel een passend recept. Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden groenendaalheerhugowaard.keurslager.nl Van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00-18:00 uur Sandor Wine Import Dé specialist in PORTUGESE WIJNEN Het grootste en mooiste assortiment van Nederland. Deze week weer mooie aanbiedingen waaronder de verrukkelijke Alvarinho Reserva en rode wijn Amnésia: de huiswijn van 3-sterren restaurant ‘Librije’ nu tijdelijk voor maar € 9,95. Op afspraak af te halen in ons magazijn of bestel online Vekenweg 11b 1657 EC Abbekerk (achter de brandweerkazerne) www.sandorwineimport.nl 18 | Update - onderdeel van regiodagbladen.nl | december 2021 Kaneelbroodjes Een leuk en simpele snack voor tijdens je brunch, of gewoon tussendoor: kaneelbroodjes. Voor deze zoete snack van bladerdeeg heb je maar heel weinig ingrediënten nodig. Ook handig voor als je niet echt een bakkoning(in) bent, maar wel iets wilt bijdragen aan het kerstonbijt of de -brunch. Wat heb je nodig? (Voor twintig porties) • 30 gram ongezouten boter • 3 eetlepels kristalsuiker • 2 theelepels kaneel Hoe maak je het? • Verwarm de oven voor op 200 graden. • Smelt de boter in een pannetje op laag vuur. • Meng de kristalsuiker met de kaneel en hak de pecan noten fijn (als je die gebruikt). • Rol het bladerdeeg uit op een stuk bakpapier en leg het op een bakplaat. Smeer een laagje boter op het bladerdeeg en strooi het kristalsuiker-kaneelmixje en de pecan noten er overheen. • Rol het bladerdeeg vanaf de lange kant strak op. • Snijd een klein stukje van beide kanten van de rol af en snijd de rest in stukken van ongeveer anderhalve centimeter. • Verspreid de rolletjes over de bakplaat met de snijkant naar boven. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte tussen de rolletjes is. • Bak in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten. Tip: om de kaneelbroodjes helemaal af te maken kun je glazuur maken door 100 gram poedersuiker te mengen met een eetlepel water. Smeer dit nadat de kaneelbroodjes gebakken zijn op de bovenkant. Å Brunch • 270 gram vers bladerdeeg • Pecan noten

RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=