EINDHOVEN - In een duel met veel strijd heeft FC Marlène zaterdagavond een punt overgehouden op bezoek bij FC Eindhoven. De Heerhugowaarders namen in de eerste helft een 0-2 voorsprong, die in de tweede helft teniet werd gedaan, waarna men tot twee keer toe terug kwam van een achterstand.

Coach Carlo van der Waal zal met name te spreken zijn over de eerste helft waar de ploeg buiten de twee goals nog een handvol kansen creëerde, en als collectief prima speelde. Na rust was de voorsprong binnen tien minuten weg door een ontketende Jordany Martinus die driemaal scoorde. Toch toonde FC Marlene veerkracht door zowel na de 3-2 als de 4-3 terug te komen en zo een punt uit het vuur slepen. De Heerhugowaardse treffers kwamen op naam van Jordy Cretier (2), Mo Attaibi en Ismael Hamdaoui.

FC Marlène speelt op vrijdag 22 november thuis tegen ZVV Volendam.