HEERHUGOWAARD - Het is FC Marlene niet gelukt om de punten in Heerhugowaard te houden. Na een aftastende periode van beide ploegen,waren het de gasten uit Amsterdam die op een 0-1 voorsprong kwamen door een treffer van Jamal El Ghannouti.

FC Marlene drong aan maar tot grote kansen kwam het niet,Vlak voor het rust signaal was er nog een grote kans van T'Knooppunt om de voorsprong te vergroten,maar de bal kwam op de lat terecht.waardoor de ruststand 0-1 was

FC Marlene kwam gretig de kleedkamer uit en dat resulteerde in de gelijkmaker het was Faisel Mellah die de 1-1 binnenschoot.

Na een niet sterk optreden van het arbitrale duo werd het tegen de verwachtingen 1-2 voor T'Knooppunt,waarna FC Marlene trainer Anouk Roest na commentaar op de leiding er met de rode kaart werd afgestuurd.

FC Marlene zette alle krachten bij en scoorde hierdoor de 2-2 en nadat T'Knooppunt al 5 overtredingen had gemaakt was het Issy die de 10 meter trap mocht nemen na de 6e overtreding.

Helaas zag hij zn inzet gekeerd worden door doelman Manuel Kuijk.

De eerstvolgende 10 meter trap werd daarop genomen door Zakaria Amrani en zette daarmee de score op 3-2 voorsrong

Beide ploegen zette alles op alles,alleen de doelpunten vielen aan Amsterdamse zijde,

Bij een 3-4 voorsprong ging Zakaria Amrani erin voor doelman Peter Rozenbeek om zo een extra speler te hebben,maar helaas mocht dat niet baten want in de slotfase scoorde Jeroen de Groot de 3-5 binnen