HEERHUGOWAARD - Het is FC Marlène niet gelukt om het tot vrijdagavond nog puntloze TPP/Feyenoord te verslaan. De ploeg van coach Carlo van der Waals gaf een 4-2 voorsprong weg en zag ruim een halve minuut voor de laatste zoemer de Rotterdammers op gelijke hoogte komen.

En dat had de Heerhugowaardse formatie vooral aan zichzelf te wijten. De ploeg kreeg voldoende mogelijkheden om de wedstrijd voortijdig in het slot te gooien, maar stuitte te vaak op een uitblinkende doelman Van der Leeden. Toch begon de wedstrijd prima toen Ilias Bouzit al vlot scoorde na een combinatie met Hamdaoui, maar vanaf de aftrap maakte Rojer gelijk en in de 12e minuut kwamen de gasten zelfs op voorsprong. Toch werd deze weer omgezet en nog voor de rust wisten de voormalige TPP-broers Felix en Wessel Verhaar de thuisploeg toch met een voorsprong te laten rusten.

Na een rake vrije trap van Hamdaoui leek FC Marlène op weg naar de tweede thuiszege, die ook hard nodig was om de aansluiting met de top vier te behouden. Zelfs na de snelle tegengoal van Pop kreeg men de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar uiteindelijk bracht de tweede treffer van Rojer in de uiterste slotfase de thuisploeg in mineur.

FC Marlène - TPP/Feyenoord Futsal 4-4 (3-2)
40. Rojer 4-4

Eerder op de avond ging FC Marlène 2 onderuit in de derby tegen HZV/het Vennewater. Hoewel de 1-4 eindstand anders doet vermoeden waren er wel degelijk mogelijkheden op meer voor de thuisploeg, ware het niet dat een uitblinkende Heilooër doelman liefst vier tienmetertrappen wist te keren.