ROTTERDAM – Op bezoek bij Feyenoord Futsal behield FC Marlène de ongeslagen status. Tegen de Rotterdamse hekkensluiter boekte het de vierde zege van het seizoen, 2-7.

In Rotterdam kende FC Marlène een goed begin. Dankzij Mo Attaibi (2x) en Nigel Wijdenbosch kwam het al snel op een 0-3 voorsprong. ‘Daarna begonnen we slecht en werd het 2-3 . Dit maakten we het al weer snel goed door drie doelpunten achter elkaar te scoren’, zei Jordy Cretier na afloop. Die treffers vielen via Attaibi, Stefan Dol en Iliass Bouzit. ‘daarna hebben we het goed uitgespeeld.’ Uiteindelijk eindigde het treffen in 2-7. De laatste treffer kwam van Dol.

‘We hebben heel zakelijk gespeeld vandaag. Het was zeker een terechte overwinning’, vervolgde Cretier die met zijn ploeg kan terugkijken op een sterke seizoensstart. ‘De start is heel lekker alleen we zijn er nog niet. We moeten het nu per wedstrijd bekijken en het is belangrijk dat we de focus houden.’

Texel’94 – FC Marlène (2): 4-1
De reserves van FC Marlène leden op bezoek bij Texel’94 een 4-1 nederlaag. ‘We hebben een goede pot gespeeld. De scheidsrechters waren onder de maat.’ zei Carlo van der Waals na afloop.

In het doelpuntloze eerste bedrijf kreeg de Heerhugowaardse ploeg tweemaal een tien meter trap, maar slaagde er niet in deze te verzilveren. ‘We hebben in de laatste zes minuten met vliegende keeper gespeeld om zo iets proberen te forceren, helaas hebben we hier maar één keer uit gescoord via Colin Kamp’, vervolgde de coach. ‘Onze mannen hebben wel gestreden.’