ROTTERDAM - Een week na de ijzersterke zege op koploper ASV Lebo heeft FC Marlène zich weer eens van een andere kant laten zien. Op bezoek bij het laag geklasseerde TPP /Feyenoord Futsal gaf de Heerhugowaardse formatie een zeker lijkende voorsprong uit handen en verloor met 4-3.

Het waren roerige weken voor FC Marlène. Vlak na het overlijden van vrijwilliger Peter Schouten gaven een drietal spelers te kennen niet meer te willen uitkomen voor de ploeg wegens een geschil. Zonder die spelers leverde de ploeg evenwel een topprestatie tegen ASV Lebo. Hoe anders was het vrijdagavond in Rotterdam/ De ploeg van coach Carlo van der Waals leek op weg naar een zege, maar kreeg uiteindelijk het deksel op de neus. Van der Waals wist waar het aan lag: 'Wij hebben vandaag zelf onze kansen niet afgemaakt en daardoor kon de Rotterdamse keeper groeien in de wedstrijd. Dit gaat trouwens ook op voor onze eigen keeper Peter Rozenbeek die in de eerste helft een aantal cruciale reddingen had. We sloten de eerste helft af met een voorsprong, maar het had toen ook al 3-3 kunnen zijn.'

De Heerhugowaarders gingen echter met een 1-2 voorsprong rusten. Mo Attaibi had de ploeg op voorsprong geschoten, en na de gelijkmaker was het Stefan Dol die kort voor rust de 1-2 liet aantekenen. Met de goal van Felix Verhaar kort na de rust leek er geen vuiltje aan de lucht, maar FC Marlène liet de thuisploeg terug in de wedstrijd komen die drie keer op rij scoorden. Deze klap kwam men niet weer te boven waardoor men de felbegeerde vierde plaats weer over moest dragen aan FCK De Hommel. Om die positie weer te herwinnen moet FC Marlène op 6 maart zien af te rekenen in de klassieker tegen regerend landskampioen Hovocubo.