HEERHUGOWAARD – Carlo van der Waals is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Marlène. De huidige coach van het tweede team van de reserves is de opvolger van Anand Jagdewsing.

In Heerhugowaard is Carlo Van der Waals de opvolger van Anand Jagdewsing, die de club na dit seizoen gaat verlaten. De Hoornse oefenmeester gaat als coach aan de slag bij HVV Hollandia.

Afgelopen maandagavond maakte FC Marlène aan de spelersgroep bekend dat Van der Waals na dit seizoen de scepter zwaait. Daarmee heeft de Heerhugowaardse club de nieuwe hoofdtrainer al in huis. Momenteel is Van der Waals bezig aan zijn derde seizoen als coach van het tweede team van Marlène en daarnaast is hij als assistent-coach van Jagdewsing al betrokken bij het eerste team. Eerder was de 45-jarige Heerhugowaarder jeugdcoach en vervolgens hoofd jeugdopleidingen. Als coach van de A1 won hij het officieuze WK voor clubteams in Barcelona.

Oude bekende
Van der Waals krijgt een oude bekende naast zich als assistent. Marciano Boumann, die Marlène als speler aan de BeNeLuxCup hielp, keert terug bij FC Marlène. Boumann was ook als speler actief bij West Stars en FCK/De Hommel.