EINDHOVEN - FC Marlène heeft voor de tweede week op rij met het kleinst mogelijke verschil verloren van het nog ongeslagen FC Eindhoven. Na de verloren bekerwedstrijd in eigen huis (2-3) ging de ploeg van Jeroen de Groot nu met het kleinst mogelike verschil in de lichtstad onderuit (4-3).

Net als vorige week was de nederlaag van de Heerhugowaarders schlemielig. Met een door blessures gekortwiekte selectie kwamen de gasten in Eindhoven sterk terug van een ruime achterstand. In de eerste helft had Oualid Saadouni de scor egeopend en kort voor rust was deze verdubbeld door Saïd Bouzambou.

De tweede helft was net begonnen toen Zakaria Amrani de marge op drie bracht. Hiermee leek het duel beslist, maar FC Marlène kwam ijzersterk terug. Binnen twee minuten brachten Amir Molkârâi en aanvoerder Mo Attaibi de spanning terug en Attaibi zorgde met nog twaalf minuten op de klok zelfs voor de 3-3. Breekpunt bleek echter een rode kaart voor Kevin van Londen na aanmerkingen op de leiding. Amrani maakte kort hierna zijn tweede van de avond. Terwijl inmiddels ook Mo Darri was afgehaakt met een blessure probeerden de gasten het nog met een meevoetballende keeper, maar dit bracht geen soelaas.

FC Marlène staat door de nederlaag nu vijfde in de kampioensgroep en speelt komende vrijdag thuis tegen Tigers Roermond, de nummer drie in de stand.
Tickets voor dit duel zijn te koop via de website van FC Marlène.