HEERHUGOWAARD - Komende vrijdag 25 september staat er al vroeg in het seizoen een ware topper op het programma in de Eredivisie Zaalvoetbal. FC Marlène ontvangt dan namelijk om 21.30 uur FCK De Hommel. De Brabanders hebben net als FC Marlène een 100% score behaald uit de eerste twee wedstrijden.

Waar de equipe van coach Carlo van der Waal al wist te zegevieren tegen Be '79 (7-2) en Leekster Eagles (1-6), daar werd laatstgenoemde club ook al door FCK De Hommel verslagen (3-7) dat een week later met liefst 11-1 wist te winnen van Feyenoord Futsal. Alle ingrediënten voor een ware topper lijken dan ook aanwezig voor het duel van komende vrijdag.

Met betrekking tot de coronamaatregelen dient er echter nog wel met een aantal zaken rekening te worden gehouden waaronder een aantal nieuwe regels:

LET OP! ER ZAL VRIJDAG GEEN LOSSE KAARTVERKOOP ZIJN AAN DE DEUR VAN SPORTHAL WAARDERGOLF!!!

- Alle kaarten zijn reeds uitverkocht via de online ticketshop

- Alvorens het duel van start gaat komt ook Jong FC Marlène in actie om 19.30 uur tegen HZV/Het Vennewater. Deze wedstrijd is gratis te bezoeken. Bezoekers van die wedstrijd dienen na de wedstrijd de sporthal te verlaten, ook als men een ticket heeft voor FC Marlène-FCK De Hommel. U dient zich dan opnieuw met uw ticket te melden bij de ingang van de sporthal.

Kijk voor alle overige maatregelen op www.fcmarlene.nl