HEERHUGOWAARD - Twee overwinningen op rij en de rentree van de langdurig geblesseerde Stefan Dol hebben FC Marlène weer moraal gegeven. Halverwege de competitie staat de equipe van Carlo van der Waals op een zesde plaats en zijn er nog voldoende mogelijkheden om de felbegeerde play-offs te behalen. Om te beginnen dient de Heerhugowaardse formatie vrijdag in eigen huis af te rekenen met Groene Ster.


Waar FC Marlène in de eerste helft van het seizoen wisselvallig presteerde, daar gaat dat net zo goed op voor de Vlissingse ploeg. Waar Groene Ster bijvoorbeeld wist te winnen van koploper ASV Lebo en gelijk te spelen tegen regerend landskampioen Hovocubo, daar liet men juist veel punten liggen tegen de lagere ploegen. De Zeeuwse formatie is daardoor afgezakt naar een tiende plaats, en zit inmiddels dus in de gevarenzone.Iets waar FC Marlène even van bevrijd is, maar scherpte blijft geboden voor de ploeg van Van der Waals.

De 11-1 zege op Tigers Roermond, vlak voor de winterstop, en de overwinning die men afgelopen vrijdag behaalde bij HV/Veerhuys (3-6) hebben de ploeg in ieder geval behoorlijk vertrouwen gegeven. Daar komt bij op dat Stefan Dol na lang blessureleed zijn rentree mocht maken en een behoorlijk aandeel had in de zege in Hoorn. FC Marlène is er dan ook op gebrand om tegen Groene Ster deze reeks voort te zetten om zo richting de top vier op te stomen.

Het duel FC Marlène-Groene Ster begint a.s. vrijdag 24-01 om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard.

Voorafgaand aan de hoofdmacht speelt ook Jong FC Marlène komende vrijdag een thuiswedstrijd tegen Futsal Winsum. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.