HEERHUGOWAARD - In de Eredivisie Zaalvoetbal staat er komende vrijdag weer een belangrijke wedstrijd te wachten voor FC Marlène. In eigen huis ontvangt de ploeg van coach Carlo van der Waals dan TPP/Feyenoord Futsal.

Het wordt voor de Heerhugowaardse formatie de tweede thuiswedstrijd nadat eerder al White Stones in de Waardergolf werd verslagen (4-0). Uit de drie uitwedstrijden die FC Marléne speelde werden tot nu toe drie punten behaald. Bij Groene Ster werd er gewonnen, maar tegen directe concurrenten als Hovocubo en ASV Lebo moest men het onderspit delven waardoor de ploeg met zes punten uit vier duels op een vijfde plaats staat.

Tegenstander TPP/Feyenoord Futsal speelde vooralsnog drie wedstrijden en wacht nog altijd op het eerste punt. De duels tegen Groene Ster (2-3), Futsal Apeldoorn (11-7) en Tigers Roermond (2-7) gingen allen verloren. FC Marlène zal dan ook vol voor de winst gaan vrijdag, maar weet ook dat er in de Eredivisie niemand te onderschatten is.

De wedstrijd FC Marlène - TPP/Feyenoord Futsal begint vrijdag 11 oktober om 21.30 uur in Sporthal Waardergolf.

FC Marlène 2
Voorafgaand aan de wedstrijd wacht er ook nog een derby in de Eerste Divisie als FC Marlène 2 thuis speelt tegen HZV/het Vennewater uit Heiloo. De reserves wachten na drie wedstrijden nog op het eerste punt al was men afgelopen vrijdag tegen het gedegradeerde Zeemacht dichtbij met een nipte 3-2 nederlaag.

De wedstrijd tegen HZV/het Vennewater begint vrijdag om 19.30 uur in Waardergolf.