WARMENHUIZEN – Een versterkt tweede team van FC Marlène bereikte afgelopen vrijdagavond de finale van de nacompetitie. De Heerhugowaarders bereikten de eindstrijd ten koste van VIOS’79, 3-8.

In Warmenhuizen had coach Carlo van der Waals spelers Ismael Hamdaoui en Mo Attaibi van de hoofdmacht tot zijn beschikking. ‘En dat scheelt natuurlijk wel een beetje’, zei de coach.

Op bezoek bij VIOS’79 moest het tweede team van FC Marlène de 3-4 nederlaag van vorige week zien goed te maken. Daar slaagde het in. Halverwege gingen de gasten via Mo Attaibi (2x), Kevin van London en Ismael Hamdaoui al met 0-4 aan de leiding. Na de 0-5 van Thimo Schouwink vocht VIOS zich terug tot 3-5, waarna Attaibi en Hamdaoui (2x) weer voor een comfortabel verschil zorgden. ‘VIOS toonde veerkracht. Het is een leuk team met aardige voetballers en een fantastische coach’, stelde Van der Waals.

Komende vrijdag spelen de reserves van FC Marlène het in Volendam op tegen het tweede team van ASV Lebo. In de finale strijden beide teams voor een plek in de eerste divisie. ‘Ik heb vertrouwen in de groep. Nu moeten we het afmaken en lekker vakantie vieren.’