HEERHUGOWAARD - De reserves van FC Marlène zijn er tegen LTC niet in geslaagd om afstand te nemen van de onderste plaatsen. Met LTC troffen de Heerhugowaarders de nummer voorlaatst van de Eerste Divisie, maar verder dan een 5-5 gelijkspel kwam de ploeg van Carlo van der Waals niet.

‘Het is een bekend verhaal. De tegendoelpunten vielen snel nadat wij scoorden. Wij zijn dan in een vreugde stemming en gretig, terwijl je soms even rustiger aan moet doen’, zei Aram Hakopov. Via Thimo Schouwink kwam FC Marlène vijf minuten voor de pauze op voorsprong, maar nog geen twee minuten later was de stand alweer gelijk.

Na rust pakte de gastheer opnieuw een voorsprong. Een eigen doelpunt betekende de 2-1 waarna Schouwink voor de 3-1 zorgde. Gespeeld was het echter niet, want LTC wist de aansluitingstreffer te produceren. Met een keurige vrije trap tekende Kamp voor de 4-2. In een tijdsbestek van nog geen minuut wist de formatie uit Assen weer op gelijke hoogte te komen. Het vijfde doelpunt kwam op naam van Schouwink, maar ook deze werd teniet gedaan door de bezoekers.

FC Marlène (2) - LTC 5-5 (1-1)
Doelpunten Marlène: Thimo Schouwink (3), Colin Kamp en eigen doelpunt.