HEERHUGOWAARD - De reserves van FC Marlène hadden tegen OS Lusitanos goede zaken kunnen doen op de ranglijst. De ploeg boog voor rust een achterstand om, waarna het in de tweede helft tot twee keer toe terugkwam van een achterstand. Daardoor eindigde het treffen gelijk, 4-4.

In eigen huis kwam FC Marlène op achterstand, maar ging halverwege aan de leiding. Nadat Thimo Schouwink de stand gelijk had getrokken maakte Danny Havermans de 2-1. Koen Rootring en Edward van Gils waren van dichtbij nog dicht bij de 3-1, maar hadden geen succes.

Na de pauze kreeg de ploeg direct een domper te verwerken. Na negentien seconden maakte Lusitanos weer gelijk en twee minuten later viel de 2-3. Nadat Schouwink de gelijkmaker scoorde kwam Lusitanos opnieuw op voorsprong, maar Ezra Rhebok bezorgde Marlène met enig geluk (blunder doelman) alsnog een punt.